Ik bezit de kwaliteit om bij anderen een snaar te raken

die het beste in ze naar boven haalt

Hi, 

Ik ben Nicole

Mijn missie in het leven is om jou te laten zien dat het leven eigenlijk heel simpel is. Dat wij het onszelf als mens vaak onnodig zo moeilijk maken. Dat het gewoon een kwestie van bewustzijn of misschien wel juist bewustwording is, van hoe jij het leven zelf ziet en ervaart.

Op deze manier wil ik helpen aan de wereldwijde bewustwording van de mens op deze aardbol op zo’n manier dat er blijvende verandering is en we steeds een stap verder komen door boven de trend van tweedeling uit te stijgen en voor verbinding en compassie te zorgen. 

Dit doe ik door jou bewust te maken hoe je het beste tegen jezelf kunt praten om het maximale moeiteloos er uit te halen. Als collega, als moeder, als mens. Zodat je weer meer vanuit je hart en ziel gaat werken in plaats van dat je alleen maar vanuit het hoofd allerlei mentale processen probeert te sturen. Die te veel tijd kosten en te weinig resultaat opleveren.You don’t need to be fixed, 

you just need assistance


null


Ik zie mezelf als iemand die net iets verder kijkt en snel ziet waar jouw kansen en belemmeringen liggen. Mijn kracht is dat ik dwars door de mentale bullshit van mijn teamleden prik waarmee ze zichzelf en hun succes in de weg staan. En ja, het woord bullshit valt wel eens tijdens een gesprek.


Mijn klanten kunnen dat goed hebben en waarderen dat zelfs. Volgens hen ‘ben ik altijd open en eerlijk, bak ik geen zoete broodjes maar handel ik tegelijk vanuit liefde en veel kennis’.


Dit zeggen anderen over mij

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Nicole voelt mensen haarscherp aan

Ik dacht dat ik beter moest leren communiceren omdat ik soms stotter. Maar Nicole liet me inzien dat het te maken heeft met niet in verbinding staan met mijzelf. En dat was waar het echt om ging.


Mijn grote winst is dat ik door haar assistance, scherpheid en feedback, elke sessie weer waardevolle nieuwe inzichten opdeed waar ik mee aan de slag kon. Daardoor ben ik als persoon in een hele korte tijd weer met mijzelf in verbinding gekomen. Daar ben ik Nicole heel dankbaar voor!


Ik heb Nicole als een hele prettige, vrolijke, ontspannen en tegelijk krachtige mentor ervaren. Zij voelt mensen haarscherp aan, neemt geen blad voor de mond en weet de vinger op de juiste plek te leggen. Daarnaast is ze ook actiegericht en dat samen maakt het een prettige samenwerking. - Rachella Sahtoe (Ondernemer)

Ms. Nameless
Add Your Stars

In het jaar samen met Nicole zijn zaadjes geplant voor gigantische veranderingen 

Als hoog sensitief persoon heb mezelf jarenlang weggecijferd, probeerde ik zo goed als het ging alle ballen in huis en mijn bedrijf hoog te houden. Totdat ik bedrijfsmatig voor belangrijke keuzes kwam te staan. Ik kreeg van mijn toenmalige business coach Eelco de Boer als tip, ga “naar binnen” en voel wat je moet doen. Ga schrijven, mediteren dan komt het antwoord wel boven. Ik probeerde van alles, maar voelde niks. Geen pijntjes, geen blijdschap echt niks.


Ik vond in Nicole de combi die voor mij perfect was; spiritueel maar toch down to earth, hoog gevoeligheid met een nuchtere blik bekeken en de capaciteit om haar enorme kennis in Jip en Janneke taal te delen. Tijdens het 1 op 1 mentor traject dat ik met Nicole deed, heeft er bij mij een giga verandering plaats gevonden. Ik werd me bewust van de overlevingsstrategieën die ik gebruikt had en kon daardoor stapje voor stapje dichter bij mijn gevoel komen en meer vanuit mijn intuïtie leven. In het jaar samen met Nicole zijn zaadjes geplant voor gigantische veranderingen die kort daarna in mijn leven hebben plaats gevonden.


Nicole voelt als geen ander aan welke tools of handvaten je nodig hebt om je ontwikkelingspad verder te volgen. - Ester van der Velden (Ondernemer)

Ms. Nameless
Add Your Stars

Dankzij het Mentor Traject ervaar ik meer vitaliteit, geluk, plezier, liefde en vrijheid in mijn leven.

Nicole liet mij tijdens ons traject op een zeer geduldige en liefdevolle wijze, maar ook zonder één woord Russisch -klare taal dus!-, naar mezelf kijken en andere keuzes maken. Stap voor stap heb ik hierdoor de regie terug kunnen pakken. Haar coaching skills -ze heeft een tas vol tools van ademhalingstechnieken en wetenschappelijke studies tot visualisaties en communicatietechnieken- maakte dat ik mezelf als basis neem. Vanuit deze positie maak ik nu keuzes en vul ik mijn leven in. 


Het leven blijft ons uitdagingen geven, maar de kracht ligt in hoe je hiermee omgaat. Nicole heeft mij het gereedschap gegeven om -zowel zakelijk als privé - weer aan het roer te gaan staan. Dankzij het Mentor Traject ervaar ik meer vitaliteit, geluk, plezier, liefde en vrijheid in mijn leven. Dit is iets wat ik iedereen van harte gun!”  Monique Trijsburg (Ondernemer)

Ms. Nameless
Add Your Stars