Ondernemen zonder stress

Ik ben erachter gekomen dat in de basis iedereen over vaardigheden beschikt om moeiteloos

vanuit ontspanning te ondernemen. Het mooie van vaardigheden is dat je die kunt trainen.

Hi, 

Ik ben Nicole

Toen ik in 2017 ondernemer werd en thuis ging werken, had ik in de beginperiode moeite om met die verandering om te gaan. Waar ik eerder de combi werk en gezin blindelings deed, was ik toen ineens aan het worstelen. Ik werd telkens door van alles afgeleid. Het lukte me niet om me te concentreren. Daardoor kreeg ik niet alleen veel minder werk gedaan, ik ging ook twijfelen aan mezelf, vond het lastig om besluiten te nemen. Heel frustrerend omdat ik wist dat ik beter kon.

Dat ging ten koste van mijn energie, gezondheid, mijn inkomsten en de sfeer in huis. Weg succes, weg dromen, dit was de realiteit en ik moest iets veranderen.

Mijn geluk was dat ik wist wat ik moest doen om hier een eind aan het te maken. Ik ging alles wat ik geleerd had als trainer en coach op een andere manier in de dagelijkse praktijk toepassen. Daarnaast bracht ik structuur aan in mijn leven en hield ik me hier consequent aan. Ik merkte direct het verschil. Ik had mijn focus terug, veel meer energie en haalde mijn doelen weer. Het eerste kwartaal van 2018 draaide ik meteen mijn gewenste omzet, met minder stress en meer ontspannen werken en leven!

Als ondernemer pluk ik daar nu de vruchten van.

Het kost mij nu geen moeite meer om me aan te passen aan veranderingen en toch mijn resultaten te halen. Het noodgedwongen op afstand werken door Corona afgelopen jaar, als interim manager of als trainer en mentor voor mijn klanten, lukt me prima. Ik ervaar geen stress meer. Door mijn eigen ervaring en succesformule merk ik dat ik ook snel en eenvoudig andere mensen hier goed mee kan helpen. Zowel thuis als voor het werk. Daar word ik blij van.

Ondernemer zonder stress kun je trainen

Inmiddels ben ik erachter gekomen dat in de basis iedereen over vaardigheden beschikt om moeiteloos vanuit ontspanning te werken. Het mooie van vaardigheden is dat je die kunt trainen. Of het nou om focus of concentratie gaat, het omgaan met veranderingen, het minder laten leiden door emoties, veerkracht of minder vanuit het hoofd denken en meer vanuit het hart doen. Het maakt allemaal niks uit. Iedereen kan dit leren. Het enige dat hiervoor nodig is, is jezelf in de spiegel durven aankijken, verantwoordelijkheid nemen en 100% commitment.

I am not a Guru

Ik gebruik wel het woord energie maar dan met 2 voeten in de klei. Van mensen die liegen en smoesjes verzinnen krijg ik jeuk en ik werk het liefst met mensen die een drive hebben om zichzelf te verbeteren of te veranderen. Heb een hekel aan zweefteven, egotrippers en zelfbevestiging vragende emo-wrakken, die kunnen beter een therapeut zoeken. Van mij leer je geen oppervlakkige kunstjes of trucjes, want dat is allemaal maar tijdelijk.You don’t need to be fixed, 

you just need assistance


Ik zie mezelf als een High Impact Mentor die net iets verder kijkt en snel ziet waar kansen en belemmeringen liggen. Mijn kracht is dat ik dwars door de mentale bullshit van mijn klanten prik waarmee ze zichzelf en hun succes in de weg staan. En ja, het woord bullshit valt wel eens tijdens een sessie.

Mijn klanten kunnen dat goed hebben en waarderen dat zelfs. Volgens hen ‘ben ik altijd open en eerlijk, bak ik geen zoete broodjes maar handel ik tegelijk vanuit liefde en veel kennis’.


null


Dit zeggen anderen over mij

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Nicole voelt mensen haarscherp aan

Ik dacht dat ik beter moest leren communiceren omdat ik soms stotter. Maar Nicole liet me inzien dat het te maken heeft met niet in verbinding staan met mijzelf. En dat was waar het echt om ging.


Mijn grote winst is dat ik door haar assistance, scherpheid en feedback, elke sessie weer waardevolle nieuwe inzichten opdeed waar ik mee aan de slag kon. Daardoor ben ik als persoon in een hele korte tijd weer met mijzelf in verbinding gekomen. Daar ben ik Nicole heel dankbaar voor!


Ik heb Nicole als een hele prettige, vrolijke, ontspannen en tegelijk krachtige mentor ervaren. Zij voelt mensen haarscherp aan, neemt geen blad voor de mond en weet de vinger op de juiste plek te leggen. Daarnaast is ze ook actiegericht en dat samen maakt het een prettige samenwerking. - Rachella Sahtoe (Ondernemer)

Ms. Nameless
Add Your Stars

In het jaar samen met Nicole zijn zaadjes geplant voor gigantische veranderingen 

Als hoog sensitief persoon heb mezelf jarenlang weggecijferd, probeerde ik zo goed als het ging alle ballen in huis en mijn bedrijf hoog te houden. Totdat ik bedrijfsmatig voor belangrijke keuzes kwam te staan. Ik kreeg van mijn toenmalige business coach Eelco de Boer als tip, ga “naar binnen” en voel wat je moet doen. Ga schrijven, mediteren dan komt het antwoord wel boven. Ik probeerde van alles, maar voelde niks. Geen pijntjes, geen blijdschap echt niks.


Ik vond in Nicole de combi die voor mij perfect was; spiritueel maar toch down to earth, hoog gevoeligheid met een nuchtere blik bekeken en de capaciteit om haar enorme kennis in Jip en Janneke taal te delen. Tijdens het 1 op 1 mentor traject dat ik met Nicole deed, heeft er bij mij een giga verandering plaats gevonden. Ik werd me bewust van de overlevingsstrategieën die ik gebruikt had en kon daardoor stapje voor stapje dichter bij mijn gevoel komen en meer vanuit mijn intuïtie leven. In het jaar samen met Nicole zijn zaadjes geplant voor gigantische veranderingen die kort daarna in mijn leven hebben plaats gevonden.


Nicole voelt als geen ander aan welke tools of handvaten je nodig hebt om je ontwikkelingspad verder te volgen. - Ester van der Velden (Ondernemer)

Ms. Nameless
Add Your Stars

Dankzij het Mentor Traject ervaar ik meer vitaliteit, geluk, plezier, liefde en vrijheid in mijn leven.

Nicole liet mij tijdens ons traject op een zeer geduldige en liefdevolle wijze, maar ook zonder één woord Russisch -klare taal dus!-, naar mezelf kijken en andere keuzes maken. Stap voor stap heb ik hierdoor de regie terug kunnen pakken. Haar coaching skills -ze heeft een tas vol tools van ademhalingstechnieken en wetenschappelijke studies tot visualisaties en communicatietechnieken- maakte dat ik mezelf als basis neem. Vanuit deze positie maak ik nu keuzes en vul ik mijn leven in. 


Het leven blijft ons uitdagingen geven, maar de kracht ligt in hoe je hiermee omgaat. Nicole heeft mij het gereedschap gegeven om -zowel zakelijk als privé - weer aan het roer te gaan staan. Dankzij het Mentor Traject ervaar ik meer vitaliteit, geluk, plezier, liefde en vrijheid in mijn leven. Dit is iets wat ik iedereen van harte gun!”  Monique Trijsburg (Ondernemer)

Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down