arrow_drop_up arrow_drop_down

Dat zeurende stemmetje in je hoofd

Dat jou telkens weer aan het twijfelen brengt. Dat je ongemerkt weer beperkt om vol zelfvertrouwen die lastige keuze te maken. Dat er voor zorgt dat je achteraf zegt “had ik maar naar mijn gevoel geluisterd”. Dat vaak negatief is terwijl jij echt een positief mens bent. Je telkens afleidt van je gevoel en intuïtie. Dat werkelijk doodvermoeiend is....
Nicole Pannebakker

Hi,

Ik ben Nicole

en ik help jou om dwars door dat stemmetje heen te prikken door steeds meer jouw brein en intuïtie samen te laten werken zodat ook jij gaat ondernemen zonder stress.


Ik zie mezelf als een High Impact Mentor die net iets verder kijkt en snel ziet waar kansen en belemmeringen liggen.


Mijn kracht is dat ik dwars door de mentale bullshit van mijn klanten prik waarmee ze zichzelf en hun succes in de weg staan. En ja, het woord bullshit valt wel eens tijdens een sessie. Mijn klanten kunnen dat goed hebben en waarderen dat zelfs. Volgens hen "ben ik altijd open en eerlijk, bak ik geen zoete broodjes maar handel ik tegelijk vanuit liefde en veel kennis".

Voor jou is het nog steeds lastig om meningen van anderen naast je neer te leggen en eigen baas te worden van jouw leven. Je verlangt er naar om te leven vanuit jouw eigenheid en niet zoals anderen dat graag zien of van je verwachten.

Ook merk je dat je minder goed voelt wat je nodig hebt en dat jij je minder goed voelt dan je gewend bent. Je doet je best op de yoga mat en kan je op dat moment wel ontspannen maar prompt val je in slaap. Het lukt gewoon niet om dat ontspannen gevoel lang vast te houden.

Steeds vaker ben je je bewust dat je over je eigen grenzen gaat, je wilt hierover zo graag weer de controle terug.

                                         

Ik heb hard gewerkt aan mijn zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling maar mijn zelfvertrouwen is nog zwak. Hoe weet ik dat ik op de goede weg ben? Ik merk dat alles nog zoveel energie kost. In mijn hoofd heb ik het wel op een rijtje maar het voelt nog niet goed. Die twijfel is voor mij doodvermoeiend.

Toen ik me bij Nicole aanmeldde voor het Mentor Traject, zat ik redelijk dicht tegen een burn-out aan. Ik heb een Tekstbureau en was daarnaast noodgedwongen ingesprongen in de zaak van mijn man (een concept bestaande uit vier horecabedrijven). 


Ik had mezelf compleet weggecijferd en werkte 7 lange dagen per week terwijl mijn eigen bedrijf daardoor langzaam naar de achtergrond verplaatste. Ik was niet happy, ik wist en voelde dat ik de controle was verloren maar een weg terug was heel ver weg. 


Nicole liet mij tijdens ons traject op een zeer geduldige en liefdevolle wijze, maar ook zonder één woord Russisch -klare taal dus!-, naar mezelf kijken en andere keuzes maken. Stap voor stap heb ik hierdoor de regie terug kunnen pakken. Haar coaching skills -ze heeft een tas vol tools van ademhalingstechnieken en wetenschappelijke studies tot visualisaties en communicatietechnieken- maakte dat ik mezelf als basis neem. Vanuit deze positie maak ik nu keuzes en vul ik mijn leven in. 


Het leven blijft ons uitdagingen geven, maar de kracht ligt in hoe je hiermee omgaat. Nicole heeft mij het gereedschap gegeven om -zowel zakelijk als privé - weer aan het roer te gaan staan. Dankzij het Mentor Traject ervaar ik meer vitaliteit, geluk, plezier, liefde en vrijheid in mijn leven. Dit is iets wat ik iedereen van harte gun!”

Monique Trijsburg - Ondernemer

Herken je dit?


null  teveel gedachten 

null  situaties niet los kunnen laten

null  opgejaagd voelen

null  teveel dingen tegelijk moeten doen

null  geen focus

null  teveel prikkels

null  gedachten blijven maar doorgaan

null  lastig concentreren

null  slecht slapen

null  onrustig voelen

null  vaak aan het piekeren

null  sneller geïrriteerd

null  het gevoel dat je hoofd bijna ontploft

Wil je graag

Makkelijker moeilijke besluiten nemen

Door jezelf goed te leren kennen en weer te leren hoe je je intuïtie met je gezonde verstand laat samenwerken.

Loskomen van die automatische piloot

Niet meer telkens in diezelfde valkuil trappen waardoor je achteraf altijd spijt hebt of over je grenzen gaat.

Leren omgaan met je sensitiviteit

In plaats van continu aan staan door alle prikkels om je heen, je zintuigen inzetten als instrument op het moment dat het nodig is.

Weer voelen wie je werkelijk bent en wat je wilt

Een helder hoofd, met heldere doelen omdat je weet wie je wilt zijn en welke kant je op gaat, met 100% focus.

Lekker in je vel zitten, ontspannen & weer stralen van energie

Jij kiest er voor om niet in een burn out te komen door weer contact te maken met je lijf dat je precies vertelt wat je nodig hebt.

Meer zelfvertrouwen en durven vertrouwen op je gevoel

Niet meer dat twijfelende stemmetje maar een vastberaden onderbuikgevoel dat weet dat je op de goede weg bent.

Laat mij je dan helpen

VIP Mentor Dag 

Tijdens de VIP Mentor Dag leer je persoonlijk van mij op welke manier ook jij je eigen belemmeringen zelf uit de weg helpt om met zelfvertrouwen die stappen te maken die op dit moment voor jou en je business belangrijk zijn. De investering voor deze dag is € 997.

In een gratis coachingscall maken we kennis en kijken we samen of de VIP Mentor Dag voor jou het meest geschikt is.

Mentor Traject 

Wil jij ook die patronen doorbreken die jou weerhouden om echt succesvol te zijn, zowel privé als in je business? Wil je blijvende verandering, dichter bij je gevoel komen en meer vanuit je intuïtie leven? Vind jij jezelf de moeite waard om hierin te investeren? 

Boek dan een gratis 1e sessie zodat we samen kunnen kijken of er een match is. De investering voor dit half jaar traject is € 2.500.

review nicole pannebakker

Tijdens het 1 op 1 mentor traject heeft er bij mij een giga verandering plaats gevonden

Als hoog sensitief persoon heb mezelf jarenlang weggecijferd, probeerde ik zo goed als het ging alle ballen in huis en mijn bedrijf hoog te houden. Totdat ik bedrijfsmatig voor belangrijke keuzes kwam te staan. Ik kreeg van mijn toenmalige business coach Eelco de Boer als tip, ga “naar binnen” en voel wat je moet doen. Ga schrijven, mediteren dan komt het antwoord wel boven. Ik probeerde van alles, maar voelde niks. Geen pijntjes, geen blijdschap echt niks.


Ik vond in Nicole de combi die voor mij perfect was; spiritueel maar toch down to earth, hoog gevoeligheid met een nuchtere blik bekeken en de capaciteit om haar enorme kennis in Jip en Janneke taal te delen. Tijdens het 1 op 1 mentor traject dat ik met Nicole deed, heeft er bij mij een giga verandering plaats gevonden. Ik werd me bewust van de overlevingsstrategieën die ik gebruikt had en kon daardoor stapje voor stapje dichter bij mijn gevoel komen en meer vanuit mijn intuïtie leven. In het jaar samen met Nicole zijn zaadjes geplant voor gigantische veranderingen die kort daarna in mijn leven hebben plaats gevonden.


Nicole voelt als geen ander aan welke tools of handvaten je nodig hebt om je ontwikkelingspad verder te volgen. Ester van der Velden

Wil jij je ieder moment vd dag goed voelen?

Start direct met de controle weer terug te krijgen over je energie zodat jij je op ieder moment van de dag weer goed gaat voelen!  


Download mijn eBoek "van LOW naar FLOW"


Voor meer energie, meer focus en voor dat heerlijke flow gevoel van lekker ontspannen en toch energiek.

We gebruiken cookies